Att tänka på vid träning

admin Hälsa, Träning

Att träning är bra för hälsa det är nog de flesta medvetna om, ibland kanske inte kroppen orkar med utan skadar sig under träningen. Därför är det viktigt att man framförallt värmer upp ordentligt innan man börjar träna men också stretchar och tänjer ut muskler och delar av kroppen så man minimerar risken för att skada sig.

Vid skada

Om man råkat ut för en skada så är det viktigt att man ser till att få vård för detta. Bor du i området kring Stockholm så kan du med fördel vända dig till Adolf Fredriks Fysiocenter för att få vård. Med bred kunskap och erfarenhet inom naprapati, sjukgymnast, kiropraktor, dietist och arbetsterapeuter så kan man få hjälp med sin skada. Fortsätter man att träna trots sin skada så kan det bara förvärras så uppsök hjälp omedelbart du upplever att det inte är som det ska.

Att träna efter skada

Försök att komma igång med lättare träning efter den vård du fått, som oftast så burkar naprapater ge bra träningstips och vad man bör tänka när man börjar att träna efter skada. Självklart så går det inte att gå ut lika hårt innan skada. Kroppen måste få läka ordentligt innan du kan belasta och träna lika som tidigare. Ge det tid och träna efter de råd som du fått så kommer det att bli hur bra som helst. Efter ett tag så är du tillbaka lika stark som tidigare.

You May Also Like..

Detaljer efter viktnedgång

För dem som har varit gravt överviktiga är det svårt att se till detaljerna. I början är det bra att […]

Skivstångsövningar alla borde prova

Skivstången är ett långt mer mångsidigt redskap än många först tror. När man ser denna kanske man omedelbart tänker på […]

Cykla även på vintern

Många ser till att ställa undan cykel redan innan det blivit nollgradigt ute. Men gillar man verkligen att cykla går […]