Att tänka på vid träning

admin Hälsa, Träning

Att träning är bra för hälsa det är nog de flesta medvetna om, ibland kanske inte kroppen orkar med utan skadar sig under träningen. Därför är det viktigt att man framförallt värmer upp ordentligt innan man börjar träna men också stretchar och tänjer ut muskler och delar av kroppen så man minimerar risken för att skada sig.

Vid skada

Om man råkat ut för en skada så är det viktigt att man ser till att få vård för detta. Bor du i området kring Stockholm så kan du med fördel vända dig till Adolf Fredriks Fysiocenter för att få vård. Med bred kunskap och erfarenhet inom naprapati, sjukgymnast, kiropraktor, dietist och arbetsterapeuter så kan man få hjälp med sin skada. Fortsätter man att träna trots sin skada så kan det bara förvärras så uppsök hjälp omedelbart du upplever att det inte är som det ska.

Att träna efter skada

Försök att komma igång med lättare träning efter den vård du fått, som oftast så burkar naprapater ge bra träningstips och vad man bör tänka när man börjar att träna efter skada. Självklart så går det inte att gå ut lika hårt innan skada. Kroppen måste få läka ordentligt innan du kan belasta och träna lika som tidigare. Ge det tid och träna efter de råd som du fått så kommer det att bli hur bra som helst. Efter ett tag så är du tillbaka lika stark som tidigare.

You May Also Like..

Hur ska man tänka med träningskläder

För vissa är träningskläder inte viktigt, det funkar funkar med nån gammal t-shirt och några mjukisbyxor. För andra är träningskläderna […]

Hitta roliga aktiviteter som tar dig ut i den friska luften

Träning inomhus är väldigt vanligt idag. Utöver hur vanligt det blivit att träna på gym finns det en mängd träning […]

Hitta din träningsform

Alla är vi olika och har olika intressen. Så även då det kommer till träning, det gäller att hitta den […]