Sportiga vinteraktiviteter för hela familjen

Hzax4ZJ0mj Tips

Vintern är en härlig årstid då man kan vara ute och åka både skidor och pulka. Det finns sportiga aktiviteter för hela familjen. Så fort ni har fått snö så får ni se till att regelbundet ge er ut för att hitta på någon härlig aktivitet. Vi sitter inne tillräckligt mycket ändå och att röra sig utomhus och få frisk luft är nyttigt för oss.

Vinterlek är något som i alla fall vuxna ägnar sig allt för lite åt. Ge er ut tillsammans med barnen och lek. Man blir aldrig för vuxen för att leka med sina barn. Det kan vara att åka pulka i någon liten backe. Se till att skaffa det som behövs för er aktivitet. Packa även med lite varm choklad i en termos och lite mackor så kan ni ta en paus och njuta av medhavd matsäck. Ta med liggunderlag som ni kan sitta på under tiden ni äter och dricker den goda chokladen.

Så här i pandemitider då man inte får, eller ska umgås med så många andra så gäller det att hitta på saker tillsammans i familjen så det inte blir så tråkigt. Utomhuslekar är alltid något som kan fungera. Håller i närheten av ert hus eller lägenhet och håll avståndet om det kommer fler till den backe som ni valt att åka pulka i. Det kan bli lite kyligt att vara utomhus så se till att ha varma kläder så ni klarar er utan att frysa.

You May Also Like..

Bra att tänka på vid träning

Motionerar du regelbundet och håller dig i form? Eller har du funderat på att röra på dig mer ofta? Oavsett […]

Träna upp hållningen

Hållningen är kanske inte något vi tänker väldigt mycket på. Men korrekt hållning har många implikationer för inte bara träning […]

Hur ska man tänka med träningskläder

För vissa är träningskläder inte viktigt, det funkar funkar med nån gammal t-shirt och några mjukisbyxor. För andra är träningskläderna […]