Ta hand om både dina händer och fötter

drconstantinwelch Hälsa, Tips

Det är många som pratar om vikten av att ta hand om sig själv, vare sig det handlar om träning, meditation, sömn, eller något annat. Kosten är en stor del av samtalet, exempelvis. Men vi vill även slå ett slag för din hudvård, eftersom att huden är kroppens största organ. Om du vill ta hand om dig själv bör du även se över din hud.

Här är det inte ovanligt att prata om speciella serum, bodylotions, oljor och liknande. Ansiktet får ofta mycket utrymme då det är det första vi visar upp för omvärlden och det första vi ser i spegeln. Men det är minst lika viktigt med våra händer och fötter.

Sätt att ta hand om dina händer och fötter

För att ta hand om dina händer och fötter på bästa sätt bör du först vända dig till mjukgörande krämer. Både händerna och fötterna kan nämligen bli torra tack vare allt arbete de utför varje dag.

För fötterna kan en sådan kräm både fungera med en deodoranteffekt och med en läkande effekt om du har torra, spruckna eller på andra sätt slitna fötter. För händerna handlar det mer om att ge fukt och mjukhet.

Så om du vill optimera ditt välmående och ta hand om händerna och fötterna, klicka här.

You May Also Like..

För dig som tränar tyngdlyftning

När du tränar tyngdlyftning har du samma behov som i många andra idrotter. Du behöver kunskap, ihärdighet och framför allt […]

Bibehåll din kondition året om

Att träna kondition är en viktig del av din fysiska hälsa. Det handlar om att stärka ditt hjärta och din […]

Bra att tänka på vid träning

Motionerar du regelbundet och håller dig i form? Eller har du funderat på att röra på dig mer ofta? Oavsett […]